Haft två underbara dagar!

Har tillbringat två dagar i sommarstugan med Linn, vi har haft det jätte härligt! Vi har inte gjort nått speciellt vi har bara njutit av att komma ifrån allt, inte haft någon täckning på mobilen heller så vi har faktiskt haft det skit bra! Skulle faktiskt vilja vara kvar där hela veckan, fast det skulle inte gå, eftersom det är brist på vatten där osv.
Imorgon ska jag o Linn till båten i Askersund och bara mysa grilla lite och sådär blir kvar där till lördag. Så härligt är det att komma ifrån kumla och allt äckligt folk som bor där.

Åh vad jag saknar mitt bruna hår!

Om du gör som du alltid gjort får du det resultat du alltid fått.

Hej!
Var ett tag sen jag bloggade.
Har haft fullt upp kan bero på det, hade skolavslutning i torsdags inte speciellt lyckad kväll! På fredagen blev det att fira min storebror som tagit studenten och lördag bröllop, söndagen tillbringades hemma, men på kvällen blev jag tvungen att åka in på akuten på grund av Magsmärtor, var dessutom där idag och gjorde ultraljud och tog massa blod prover osv, det visade sig sen att det kan vara gallsten.. Det är en mycket kraftig smärta under höger revbensbåge. I vissa fall kan det vara farligt, vet inte hur det ligger till för mig faktiskt... Vi får väl se.
Just nu sitter jag och myser med min syster i köket och äter lite! Imorgon hoppas vi på bra väder!
Vi höres.


Gamla bilder, på mig och jenny.

Jenny.
Jag
Jenny, Jag. - vampyrer... höhöh..
Jenny å jag.
Meeee...

Ajaj.

Godmorgon läsare!
Min morgon har varit skit, vaknade vid halv 5 och försökte sedan somna om , och lyckades efter ett bra tag. Vaknade igen vid klockan 07.15 med världens huvudvärk så det blev ingen skola för mig. På tal om skolan, tar sommar lov nästa vecka på torsdagen , åh så skönt, känns att det verkligen behövs.. Nu måste jag ut med min bebis!


så är dett

hej! Vaknade nyss ska snart ta mig lite breakfast. Gårdagen tillbringades i Göteborg först på två museum sedan liseberg, Det var sädär, det kanske var kul första halv timman på liseberg.....
Träffade den här snyggingen igår på spårvagnen,
Jimmie Strimell från dead by april! Testa fastna i hans blick nån gång och du kan inte
dra ifrån ögonen!
så snyyyyyyygg!

Mys

hej! sitter hemma hos Jenny, Hon ligger och sover medans jag är tvungen att gå upp klockan 09.00 för att jag går moppe kurser. Sitter och lyssnar på en kille i 4 timmar dock har man ju raster också!
Igår tillbringades dagen hemma hos Jenny, vi hade jätte mysigt! vi gick och handlade mat, Jag fick ställa mig och laga köttgryta och pommes. För Jenny är så lat så det blev jag som var hemma fru igår. Nu ska jag ta mig lite frukost och väcka Jenny.

RSS 2.0